Свързани новини

03.11.2011 14:15

Слай на купон с Азис за ЧРД

Видян 2195 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Силвестър Сталоун целуна за рождения ден българката от ливански произход Енджи Касабие и я поздрави за рождения ѝ ден миналата вечер.Това стана в рибния ресторант на столичния "Кемпински Зографски", научи "Телеграф" от знаменитости присъстващи на събитието.


Слай се появил с охраната си от 7 бодигардове.Телохранителите обаче останали извън залата на тържеството и чинно чакали холивудския ас.Слай се забавил 40 минути.Той си побъбрил с Енджи Касабие, която е диетоложката на повечето звезди у нас. Според източници тя доставя храна и на холивудските звезди, които в момента снимат "Непобедимите 2"  в България.Всеки ден хората на Енджи Касабие готвят специални манджи  за светилата и им ги доставят на мястото на снимките или в хотела, където са отседнали.Силвестър Сталоун бил станал голям фен на гозбите на ливанката с БГ паспорт, Брус Уилис също много се кефел на вкусотиите ѝ. Слай си поговорил с Касабие за храните, диетите и нещата от живота.Той ѝ подарил разкошен букет.


На тържеството пристигнали и знаменитости от родния шоубизнес.Сред тях най-силно се откроявал самият Азис. Там била и певицата Таня Боева.В тесния кръг приятели на Енджи се откроили също бившата моделка и настояща бизнес дама Ивана Скендерова, както и мъжът ѝ - бившият футболист Мартин Горанов.Присъствала и Мария Бонев - бившата моделка, прочула се и с това, че бе залята с киселина.Преди време имаше идея Холивуд да снима филм за драматичния ѝ живот.Сред гостите са забелязани още известна столична стоматоложка, както и Ники Николов от БНТ2.


Слай бил доведен на тържеството от Лес Уелдън - съпруг на родилата наскоро актриса Диана Любенова и един от продуцентите на "Непобедимите 2".Слай изпушил разкошна хаванска пура.Казал, че е много впечатлен от красивите българки.Бил изненадан  и от красотите на Банско и характерните къщи, както се зарадвал много и на типичното българско гостоприемство.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

50 години Volkswagen Golf

50 години Volkswagen Golf

Германският автомобилостроител Volkswagen ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния