Свързани новини

22.11.2010 12:53

Цветелина Янева си ляга с Шрек, а харесва мъже в розово

Видян 4029 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Месец след като навърши 21-години и направи промоция на първия си албум, откритието на Пайнер Цветелна Янева ни допусна в интимния свят на любимите си предмети. Тя разкри в авторската рубрика на Нина Никол за ОК!, че не е вещоманка, а на новите неща се радва максимум 5 минути. Освен това за първи път показа 10-те най-обичани от нея вещи, които пази в дома си. Шокиращото, е че красавица като нея си ляга с грозник сато Шрек, но въпреки това....: „Шрек е като малко, грозно бебенце. Но е много сладък, затова спя с него. Гледала съм всички серии с това зелено човече” – презнава Цвети. Друг любим герой е й е патицата, подарък от приятел от Германия. „Пее с отворена уста – това всъщност съм аз на участие, облечена в тигрово. Жалко, че не е руса, щяхме да сме като близначки” – смее се хитовата изпълнителка.


Цвети обожава играчки, в колекцията й се нарежда й палячо: „Много ми е скъп. Подарък ми е от моя кръстник, когато съм била на 5 годинки. За съжаление той почина и това е единствената играчка, която си пазя и която майка ми не е изхвърлила. Държа си го в стаята в Пловдив. Палячо е ръчна изработка, направен от много известен художник, който в момента не мога да назова”.


На специално място в дома й стои и специалната цигулка: „Тя е подарък на баща ми от известен турски музикант. Той е цигулар, но за съжаление мечтата му и аз да свиря на този инструмент не се сбъдна. Надява се внукът му да свири на цигулка. В нея е вградена моята снимка, когато съм била на 5 годинки. Стои на най-видното място в хола в дома ми”.


Нещата, с които певицата не може да се раздели са нейн портрет, направен от снимка от първата й фотосесия и чашата от фенка:


„Подарък е от първата ми фенка, когато все още никой не ме познаваше. Като излезе първата ми песен, едно малко момиченце с тази чаша засвидетелства любовта си към мен. Както се вижда, тя е вече доста изтрита, липсва буквичката “е”, но това е от много използване. Обичам в нея да си пия кафето с много мляко”.


За рубриката певицата бе приготвила й любимата си нощничка: „Тази е с Мечо Пух. Розовото ми е най-любимият цвят, но не става за ежедневно носене. Моят приятел например има розови сака, розови ризи, розови вратовръзки. Много харесвам мъже, облечени в розово. Имам само детски нощнички, най-много харесвам котката Кити. Имам четка за зъби, часовник, чехли, всичко на Кити. Иначе имам и истинска котка, която се казва Флори”, завършва Цвети Янева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Немската икономика

Мрачна прогноза за немската икономика

Група от водещи немски икономически ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“