Свързани новини

21.11.2010 13:06

Чарли взема два пъти заплатата на Камен

Видян 1719 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Неочакваните обрати във втория сезон на Стъклен дом не се случват само на екрана, но и зад кадър. Извън светлината на прожекторите две от големите звезди Калин Врачански и Асен Блатечки почти не си обелват дума. Особено когато дойде реч за пари. Оказа се, че актьорът, който изпълнява ролята на лошото момче Чарли, прибира почти двойно по-голям хонорар от сексимвола Врачански.


Бившият охранител се снима за твърд хонорар от 8000 лв. на епизод. Както Супер 19' първи писа, Калин прибира по 4500 лв. на серия. Тези пари обаче Врачански получи за първите 22 серии на продукцията, като все още не е известно дали хонорарът му ще бъде коригиран след края на втори сезон.


И двамата актьори се смятали за истински звезди и между тях прехвърчали искри по време на снимките. Асен, който е известен с чувството си за хумор, не пропускал да пусне по някоя шегичка по адрес на колегата си от Роман, което изкарвало от равновесие синеокия Калин. На всичкото отгоре в новите серии Блатечки се появява доста по-често на екран, отколкото българския доктор Хаус, който беше суперзвездата в първия сезон.


За ужас на феновете на Стъклен дом пък Калин Врачански харесвал повече ролята си в Забранена любов. В сапунката той имал много повече реплики и играел доста по-жизнерадостен образ, който му бил по-близък до сърцето. Частният детектив Боян Тотев допада повече и на нежната половина от зрителките, отколкото вечно угриженият син на Димитър Касабов.


Парите в Забранена любов обаче едва ли ще се понравят на Врачански. Там не се плаща на хонорар, а на заплата. И въпреки, че се твърди, че парите са добри, Супер 19' дочу, че при bTV са доста повече.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и преразглеждане

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и