Свързани новини

15.11.2010 15:59

Азис разкри в предаването Денят е прекрасен, че мечтае за още деца

Видян 1847 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Специален гост днес на Денят е прекрасен беше Азис. Водещата Ива се поинтересува главно от емоционалните моменти на Васко с дъщеря му Рая в рубриката Часът на мама. „Пробвахме три-четири пъти да направим братче или сестриче на Рая, но засега без успех. Бих искал още деца, със сигурност от същата майка, жената на живота ми Гала. Рая е голяма сладурана, ходи на детска и се обръща към мен по име – Васко. Малката усеща, че аз съм по-топъл и нежен и някак си май ми отива да ми казва повече мама, отколкото татко. Аз искам да бъдем преди всичко приятели, за мен няма теми табу, няма забранени неща и бих се радвал да се забавляваме заедно.” Провокиран от Ива за това как би се отразила славата на дъщеря му, Васил отговори: „ Често съм си мислел дали да не я пратя да живее в чужбина. Мечтата ми е да ги изпратя с майка й в Швейцария, защото знам тук на какво може да бъде подложена”.
Специалният гост на Ива и Васко показа, че е много открит и позитивен човек. Той разкри и други лични неща от живота си и за миг не спря да се усмихва. На комплимента на Ива за това, че е успял да свали цели 17кг., Азис каза: „За да направиш такава промяна трябва да си влюбен, да си мотивиран и преди всичко да си щастлив. Аз съм една буря от емоции, често взривоопасна – може би това ми помогна да се преборя с теглото си”.
Смях огласи студиото на Денят е прекрасен, когато водещият и певецът се пошегуваха за новата визия на Азис. „С тези очила да не си решил да сменяш професията и да станеш професор?”- подхвърли Мавриков – „За съжаление имам проблем с очите и затова ми се налага да нося очила. Но вярвай ми – ако започна да преподавам, моите лекции ще са най-посещавани”.
Водещата  поиска от Азис да сподели също как се отразява славата му и кое е нещото, което му дава сила? „ Славата е наркотик, нещо необяснимо. Тя е това, от което вечно се оплаквам, но и без, което не мога. Ходя постоянно дегизиран, даже като посещавам лекар си слагам и медицинска  маска. А хората около мен, моите приятели са тези, които ми дават енергия за шоу – те са жестоки.”
„Мечтая да участвам в грандиозен музикален проект и да направя дует с Мадона. Иска ми се да се изявявам и по телевизията – тя ми липсва. А защо не за в бъдеще да завърша и автобиографичния си филм.”– разкри Азис за бъдещите си планове.
За да направи Денят още по-прекрасен, на помощ на Мавриков в студиото дойдоха Марку Рейтинен и Ева Лонгориян, участници в тазвечершният „Конкурс за най-добър барман”. Те демонстрираха професионални умения и дадоха някои хитрини за хубав коктейл. „Няма алкохол, който да не води до главоболие, но трябва да знаем кое как можем да консумираме” – каза Марку.


Утре на гости в Денят е прекрасен ще бъде единствената българка, част от турнето на Стинг – цигуларката Дорина Маркова. Тя ще разкаже какво е усещането да си толкова близо до такава звезда и какви емоции съпровожда музикалната й кариера.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

везни

Днес ще намерите равновесие между личния и професионалния си живот

Днес ще намерите равновесие между личния и