11.10.2010 12:06

Еми Стамболова: Нямам време за пиене

Видян 7887 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Едва ли има фен на поп-фолка у нас, който не е чувал Еми Стамболова. Пионерката в чалгата вече 16 години е на сцена.


До миналото лято 37-годишната певица от Свищов извисяваше глас в заведението на Коко Динев – Кошарите, а сега пее в пиано бар Арбат. Според клюкари смяната на сцената изобщо не се е отразила добре на Стамболова, която все по-често е започнала да посяга към чашката.


„От работа нямам време да пия. На сцената рядко си позволявам да съм с чаша в ръка. Иначе обичам, когато съм у дома да обръщам по някоя-друга ракийка“, споделя Кралицата на баладите.


Най-тежкият момент в кариерата й бил през 2008 година, когато замалко да остави микрофона. Причината бил бившият й мъж Боян, когото хванала в изневяра. Именно заради него Еми 9 години имаше запазени участия в Кошарите. Боян е първи братовчед на собственика Коко Динев. След като го сгащила с друга, певицата изпаднала в тежка депресия. Месеци наред не си подавала носа извън апартамента си, където намирала утеха в пиенето. Тогава се появил принцът на бял кон. В края на 2008 г. тя се запознава с 25-годишният студент по мениджмънт Халид Шейх.


„Голяма гонитба беше. Наша обща приятелка ни запозна. Аз очаквах да се оправят нещата с Боян. Междувременно с Халид започнаха едни разходки и вечери – два месеца. И в един момент се оказа, че съм забременяла от първия път“, разказва за патилата си изпълнителката на Ако те има.


„Аз доста се притеснявах, защото разликата във възрастта ни е 11 години. Всички казваха, че съм много смела да раждам за първи път на 35. Сега дъщеричката ми Емел ме прави невероятно щастлива. Всичко правя за нея“, споделя Стамболова.


Русокосата певица твърди, че преди 16 години във фолка е можело да се пробие и без външен вид, а не както е сега – задължително със силикон. „Пътувахме постоянно, хората ни чакаха с нетърпение и се пееше абсолютно на живо. Тогава гласа и чара, които имаш, и едно хубаво парче и ставаш звезда. Изпълнители като Глория, Камелия, Ивана и Азис пробиха без далавери“, споделя Стамболова.


Певицата не крие, че най-тежко се е чувствала след смъртта на композиторката Мария Нейкова. Авторката на песента към филма Козият рог е била като нейна духовна майка.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху