Свързани новини

24.09.2010 14:35

Малина: Заслужавам си цената

Видян 6343 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вие сте една от малкото певици, чието име не е забърквано в скандали. Как успявате да запазите добрите отношения с колежките си и с медиите?


Вярно. Така е. Около мен няма скандали. Самата аз не давам повод за подобно нещо. Стремя се да живея така, че да не обиждам хората около себе си. Опитвам се да бъде градивна и да не преча никому. Коментирам само моята работа и слабостите, които съм забелязала в себе си.


Има ли творческа завист в бранша?


Вероятно има завист. Но смятам, че който не изпитва злоба и завист към другите, не поражда такива и към себе си. Вярно е, че не съм била на сцена от дете. Танците и пеенето са мое хоби. Това има и своите предимства. Завърших ветеринарна медицина, но не съм практикувала нито ден. Започнах да посещавам уроци по пеене и танци. Развивах и усъвършенствах качествата, които притежавам. Засега кариерата ми на певица върви прекрасно, но един ден може би ще се върна към професията си на ветеринарен лекар. Фактът, че започнах след завършване на висшето си образование е и голямо предимство. Знаех какво искам и как да го постигна. Песните ми са прекрасни. Харесвам всичките. Работя с един от най-талантливите музикални продуценти в българската музика. Песните ми се изпълняват и до ден днешен.



Разкажете повече за семейството си.


Родителите ми са ветеринарни лекари и аз, както казах, съм ветеринарен лекар. Бившият ми съпруг също беше ветеринарен лекар. Родителите ми вярваха, че аз ще продължа семейната традиция. Но съдбата ми е била друга. В очите на баща ми аз прекъснах традицията. В началото той не одобряваше моя избор. Майка ми обаче е много добра певица. Тя е природен талант. Винаги ме е разбирала и ме е подкрепяла. После всички се убедиха, че съм родена за сцената. Сега са по-щастливи от мен за успехите ми. Моят бивш съпруг беше този, който ми помагаше от самото начало. Той е човекът, който изигра решаваща роля за кариерата ми, създавайки стабилност. Именно сигурността в семейството дава възможност да разгърнеш силите си и да влееш енергията си единствено в работата.


Тайна ли е на колко години сте? Как се поддържате в тази толкова перфектна форма?


С танците, които страшно обичам – танцувам непрекъснато. Почти всяка вечер съм на сцената. Това ми помага много. Имам минифитнес вкъщи. През лятото, когато имам време, играя тенис на корт, това е един от любимите ми спортове. През зимата карам ски. Това е. Изградила съм една форма, която ми е лесно да поддържам. Преценявам и каква храна да приемам. Не спазвам диети, но се храня разумно. Ограничила съм хляба и сладкишите. Не се лишавам, но и не прекалявам. Лятото е любимият ми сезон, защото обожавам българските плодове. Дори докато пътувам, в колата ми има плодове. След работа задължително хапвам няколко.


Ориенталските танци ли са рецептата една жена да изглежда блестящо след раждане?


Танците като цяло, не само ориенталските, са много добър начин една жена да изглежда добре. Ако човек практикува редовно, той поддържа освен добра фигура, и добър тонус. Танците разтоварват и психически. Много други неща също допринасят една жена да изглежда добре. Синът ми се казва Симеон. Не е наследил моя талант. Не му пречи моята популярност.


Легенди се носят за Вашето богатство. Вярно ли е, че сте една от най-богатите фолк певици?


Мисля, че е нескромно човек да коментира състоянието си. Не ми липсва нищо. Само това мога да кажа. Доволна съм от състоянието си.


Мислите ли за собствен бизнес?


Аз имам собствен бизнес – моята прекрасна музикална кариера. Имам и други планове, но те са за по-късен период. Сега нямам време за нищо друго, освен да поддържам кариерата си на изпълнител. Това ми е напълно достатъчно. Щастлива съм да печеля добре от занимание, което обожавам. От това по-добро няма. Вярвайте ми.


Колко получавате сега за участие? Вярно ли е, че сте една от певиците с най-висок хонорар?


Да, вярно е. Но смятам, че това, което аз предлагам като шоу и като изживяване си заслужава цената.


За какво обичате да харчите парите си?


Харча парите си за глезотийки. Не ми се налага да купувам апартаменти и коли. Харча за себе си. Обичам да правя и подаръци. Харесва ми да изненадвам близките. Обичам това, което една жена прави в свободното си време – да излезе по магазините – да харчи пари. За дрехи, за обувки, за козметика.


Кажете за началото на кариерата си? Кой Ви откри, къде беше първото Ви участие?


Аз съм откритие лично на президента на Пайнер инж. Митко Димитров. На частно парти поздравих рожденика с песен като я изпълних с оркестъра, който свиреше в момента. По случайност инж. Димитров също беше там. Покани ме на разговор във фирмата. Направих запис. Първото ми професионално участие бе в Смолян. Бях много ентусиазирана. Толкова много исках да пея и толкова много пях, че си повтарях песните по пет пъти. Беше нещо невероятно. Публиката е прекрасна навсякъде. С добри впечатления съм, но първия си ангажимент ще го помня винаги.


Съжалявате ли за нещо?


Не. Не съжалявам за нищо.


Щастлива жена ли сте?


Много щастлива жена съм!


Как обичате да се разтоварвате? Твърди се, че предпочитате курортите в чужбина и ските. Какви други страсти имате?


Разтоварвам се по много начини. Обичам хубавите стойностни книги. Предпочитам автори като Сидни Шелдън, Артър Хейли, Джон Гришам и други. Харесва ми да слушам музика, да спортувам, като си падам и по високите скорости.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне