Свързани новини

17.09.2010 16:05

Глория: За десет дни цяла България разбра за мен

Видян 3722 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Може ли да се каже, че сте Лили Иванова във фолка?
За мен Лили Иванова е голяма и недостижима. Не е важно как се чувствам аз, а как ме чувства и ме усеща моята публика. За мен е гордост, че съм певица, избрана от народа, а не плод на медийна реклама. Чувствам се желана и предпочитана от хората, а не като Лили Иванова на фолка.
Разбира се, и аз като нея непрекъснато се променям. Това личи в творчеството ми, в стайлинга. Дори моят характер все още се променя и се оформя. Аз израснах във времето и смея да твърдя, че пораснах. Нещата при мен се получават спонтанно и с лекота, може би защото никога не съм искала да бъда звезда. Съдбата ми подготви тази изненада. През 1994 година за десет дни цяла България разбра за мен. Един ден се събудих вече известна, с други задължения и с нов начин на живот. Хората ме познаваха от аудио и видео касетите, бяха харесали музиката и най-вече моите текстове. Това е моят най-голям коз. Така започна моята история на певица. Едва ли може да се разкаже с четири-пет изречения всичко, което ми се е случило в годините. Когато след време напиша своя автобиографична книга, от нея ще разберете много. Но не мога да кажа кога ще стане това, само знам, че ще е бестселър.


Харесва ли Ви славата?
Хареса ми и без затруднения започнах да градя своята кариера адекватно, защото винаги съм знаела кое и как да направя. Въпреки популярността си, съм здраво стъпила на земята и не съм се главозамаяла. Отнасям се с отговорност към професията си, защото ако не се вземеш насериозно, падаш под борда. Уважавам себе си и своята публика и заедно ще продължим напред. Не съм влизала в пререкания с никого, не съм конфликтна личност, но това не е попречило на някои да предизвикат скандали, намесвайки моето име, за да си правят реклама. Конфликтите с мои колежки са измислени от журналистите, за да си продават изданията. Е, някои хора със сигурност не могат да ме понасят, но проблемът си е техен.


Какво са парите за Вас?
Работя и печеля. Парите ми дават самочувствие. Винаги съм била скромна в исканията си, а получих безсрамно много. Благославям Бог за всичко, което ми е дал. Парите са ми сладки, защото сама съм си ги спечелила с моя труд и талант. Не разхищавам излишно, но не съм и пестелива. Обичам да харча, за да имам стимул да печеля.


Коя сте Вие – Глория или Галя?
Аз съм си аз, Галя е Глория и обратното. Каквато съм на сцената, такава съм и в живота. Няма две положения при мен. Понякога Галя се бунтува, че Глория трябва да се съобразява с душевно нечистоплътните хора, поради положението и статуса, който заема в обществото.


Обичала ли сте истински?
Обичала съм два пъти през живота си. Прекрасно, велико, необяснимо чувство, но всяко хубаво нещо е с времето си. Любовта си идва и си отива. Остава уважението, поне за мен е така. Мъжете, които са присъствали в моя живот, и до днес са ми приятели. Най-хубавото нещо в една връзка е нейното начало. Почти няма човек, който да не се е разочаровал от любовта. Малцина вярват, че тя съществува, но пак се влюбват заради усещането, заради тръпката, заради флирта. Наясно съм, че някои мъже може би се плашат от мен, издава ги трептящият им тембър.


Властна ли сте?
Изглеждам властна, но това е само на пръв поглед. Обичам мъжът до мен да е категоричен в мненията и решенията си, да чувствам неговата сила. Не понасям мъже, които се оплакват. Това са мъже, глезени от майките си и при най-малките трудности тичат при тях, безотговорни са. Не си мислете, че животът на известните е приказка. Този блясък често е измамен.


Щастливи ли са силните жени?
Аз, да! Имам всичко, за което дори не съм и мечтала. Сама се справям със ситуациите в моя живот. Не знам дали винаги съм взимала правилното решение, но фактът че съм успяла говори за желязната ми ръка в кадифена ръкавица.


Каква искате да стане дъщеря Ви?
Искам дъщеря ми да се гордее със себе си, да има своя ценностна система и да не си мисли, че всичко идва наготово. Искам един ден тя сама, със своите качества да си извоюва свое място под слънцето. Надявам се да и дам добро възпитание и образование. Дъщеря ми никога не е била глезла. Задава ми въпроси, на които се чудя как да отговоря. Умна е, емоционална, мери и премерва нещата, нетипично за осемгодишно дете, но е типично за нейната зодия Везни. За себе си и за близките си искам здраве, за жанра – повече авторски песни, за България – мир и добра икономика, за хората – да имат хляб и да печелят достатъчно!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

MotoGP

Собственикът на Формула 1 иска да придобие MotoGP

Собственикът на Формула 1 Либърти медия ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на