Свързани новини

06.08.2010 14:58

US посланикът Уорлик наистина снима в Стъклен дом

Видян 2231 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тази седмица се СБЪДНА мечтата на американският посланик Уорлик и той застана пред камерите като актьор в сериала Стъклен дом. Серията с негово участие, която се засне след редакционното ни преключване, ще бъде излъчена най-рано по Нова година или в началото на 2011 г, разказаха източници на Супер 19’ в екипа.


Лично Барак Обама е дал своето ОК. Уорлик, който скучае без жена си в София, докато тя е посланик на Щатите в Белград, отдавна сам призна за своята страст към поредицата на бТВ. Постави я на второ място в своята вечна лична класация след Отчаяни съпруги.


На специален прием, който даде в чест на екипа на сериала, дипломатът изненадващо сподели и своето увлечение по главния герой Камен, изпълняван от актьора Калин Врачански. Преди броени дни пък “кучката” от тв поредицата Яна Маринова придружаваше посланика на Обама на светско събитие. Сега предстои Уорлик да им стане пълноправен колега.


Сякаш, за да отговори по достойнство на майтапа от американска страна, българското Външно министерство има намерение да прати в консулството ни в Чикаго не друг, а хумориста Шкумбата, писа 24 часа. Официалната формулировка за подобно екзотично назначение гласи, че Туджаров добре познавал българската диаспора и имал близък контакт с местните ни гастарбайтери – предимно шофьори на тирове.


До момента в града на президента Обама наш консул е Лила Георгиева – щерка на актьора от Сатирата Ангел Георгиев, най-известна с голите си снимки, които сама бе пуснала в интернет. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

дева