01/03

Свързани новини

23.07.2010 14:21

Андрей заби балерина

Видян 3215 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тв звездата Андрей Арнаудов, за чиято раздяла със сръбската му съпруга Даниела писахме още през МАЙ, вече излиза с друга. Преди да се е развел официално, устатият водещ се е забъркал с не по-малко огнена и страстна жена.


Марго е балерина в шоуто му. Двамата стават гъсти покрай конкурса за танцуващи звезди по Нова телевизия през есента, заради който беше осъществен трансферът на Андрей и Иван от бТВ. Техничната мадама сваля от раз Андрей. Когато той я взема в екипа на новото си вечерно ток шоу цялата телевизия разбра, че между тях има нещо повече от приятелство. Както се случва при такива положения, май съпругата му последна е установила за какво става въпрос.


Марго отдавна е известна в шоубизнеса. Тя пробива, благодарение на утвърденото име на сестра си, позната като Пети Пол. Певицата изгрява още в края на 90-те години, когато сестра й е тийнейджърка, пробва се на музикалната сцена в Лондон, даже е асистентка на култовия Саша Барон Коен, познат повече като Борат в неговото Али Джи Шоу.


Маргарита започва с танци по дискотеките. Докато се кълчи, забива Графа. Певецът по онова време е на върха и й посвещава най-хубавите си парчета. След като двамата се разделят, той не е правил истински хит, преценяват музикални редактори. Във всеки случай госпожица Будинова остава голямата любов на Графа. В светските среди се говори още за нейните връзки с режисьора Валери Милев и промоутъра Иван Нестеров-Амебата.


Близки до водещия споделят, че Андрей настоявал разводът му със сръбкинята Даниела да бъде по взаимно съгласие и да премине по бързата процедура през септември. Това потвърждава друга новина, поднесена преди месеци от Супер 19’ – че предаването Станция Нова вероятно никога повеченяма да види бял свят. Не е тайна, че в последните си седмици то се крепеше на отчаяните съпруги на Иван и Андрей.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне