Свързани новини

09.07.2010 16:56

Алекс Раева фалирала и зарязана

Видян 1936 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Магизинът на певицата Алекс Раева на ул. Ангел Кънчев в центъра на София ЗАТВОРИ. Нейната модна къща Агата, която тръгна супер добре преди две години, явно не се справя с кризата, анализират експерти.


Не стига това, ами на красивата глава на тв звездата се струпаха и романтични неприятности. Футболистът на Славия Николай Петров заряза поп певицата Алекс Раева, разгласи хитовото светско списание СЛАВА. В светските среди на столицата се заговори, че чаровникът се е върнал при старата си любов - баскетболистката Зорница.


Близки до спортната двойка твърдят, че двамата известно време били разделени, и именно в този период Ники бил хлътнал по Алекс. Те почти не се появяваха на публични места. Халфът на белите тогава категорично отрече пред медиите, че има връзка с водещата на България търси талант.


В момента Петров отново изживява незабравими моменти с неговата любима и твръди, че тя е единствена и неповторима. Според клюкари те са изкарали любовен уикенд на морето в лукдозен хотел в Слънчев бряг.


Алекс пък продължава да твърди, че в момента не е влюбена и няма човек до себе си. “Осъзнавам, че щастието невинаги е свързано с това да има някой до теб. Човек има нужда от това да остане сам и да се погрижи за себе си“, заяви неотдавна бившата певица на Слави.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Немската икономика

Мрачна прогноза за немската икономика

Група от водещи немски икономически ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния