Свързани новини

02.07.2010 15:55

Слави дава Ицо Петрофф на съд

Видян 4494 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Слави Трифонов отново ПОБЕСНЯ. Дългия има намерение да заведе дело срещу скандалния хомосексуалист Ицо Петрофф. Според сайта razkritia.com причините са глупостите, които рокаджията избълва по адрес на шуомена в медиите. Петрофф обяви Слави за наркоман, хомосексуалист и сводник. Ицо имал информацията от „едно циганче“, което било приятел с Камен Воденичаров. Той добави, че знае за връзка на Трифонов с Поли Пантев.


Дългият все по-рядко в последните години се занимава с клюките по свой адрес, но глупостите на скандалният хомосексуалист са го жегнали много. Слави държи най-много на мъжката си чест и затова се е решил да я защити подобаващо. Преди много години той бе наречен от ефира на радио Експрес транссексуален заради ролите си на жени, които играеше в Каналето. Малко след това шоуменът нахлу в медията, за да се саморазправи с водещия, който го е обидил.


Ицо Петрофф нашумя през миналата година, след като издаде книгата „Тайните на гей елита„. Четивото предизвика множество коментари, защото в него Петрофф се гаври с редица родни знаменитости, повечето, от които вече не са между живите. В интернет дори му измислиха прозвище – Ицо Гнусния.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв