18.06.2010 13:17

Най-богатата българка се укрива в чужбина

Видян 5664 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-богатата българка Петя Славова забегна в ИТАЛИЯ в изключително труден за бизнеса й момент. Слава Богу, тя не успя да продаде къщата си в селцето Стреза на брега на Лаго Маджоре, недалеч от Милано.
Тя обаче нямало да спре дотам. Щяла да бяга още по-далеч – в Южноафриканската република при друга банкерка – сладката Веска Меджидиева. Негърските власти в държавата – домакин на Световното по футбол, както е известно са готови да скрият всеки, който цака за съдействието им. По тази причина там вътрешните министри са доста богати хора.


Ужилената с 10 млн. лева от дългогодишната си секретарка и главния си счетоводител банкерка се покри и от месеци не стъпва у нас. Не е ясно по каква причина тя не си търси парите. Все пак нейната малка Инвестбанк не е финансов колос. Банката нашумя напоследък като един от лидерите по привлечени пари от държавните фирми по времето на Тройната коалиция. Естествено, непропорционално на активите й спрямо други пъти по-големи банки.
Инвестбанк държеше и сметките на основните съдилища при миналото управление. Сигурно не е случайно, че самият прословут вече лобист Красьо Черния живееше с фолкзвездата Магда в хотела на Петя.


В същото здание освен това е личният софийски дом на богаташката – апартамент, проснат на 1300 квадрата. И пак в хотела е централният офис на трезора й. Информацията е от дъщеря й Жени, която пък скоро ще се жени за сина на богат руснак.
Фараонското събитие ще бъде в резиденция Бояна. Причината за това решение е, че на същото място отпразнува венчавката си Валентин Златев, с когото очевидно Петя Славова се мери.


Явно няма как на събитието да бъде привлечен Бойко Борисов, та за кума е привлечена заварената му дъщеря от Цветелина Бориславова. Между другото, шефът на клона на банката на Петя в Добрич се класира за депутат от ГЕРБ. Името му се завъртя в медиите покрай уволнението на заместник-министъра на земеделието Преслав Борисов. Както е известно, той беше отстранен от премиера заради конфликт на интереси за земи в Добруджа.  Човекът на най-богатата българка подпомагал схемата на фамилията на Преслав, писаха медиите.


Още за неволите на Петя и нейната компания – в следващия брой на СУПЕР 19.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и