Свързани новини

06.06.2010 19:04

Шакира пя пред 85 000 в Испания

Видян 1655 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Колумбийската поп звезда Шакира пя пред 85 000 на музикалния фестивал Рок в Рио Мадрид съобщиха организаторите – един от най-големите концерти в кариерата й.


Носителката на “Грами“ певица и композиторка излизи на основната сцена на специално построения “Рок Сити“ в Арганда дел Рей, разположен на около 20 км извън Мадрид 50 минути преди определеното време, за да се наслади на аплаузите на публиката. “Испания, благодаря ти за това, че ме караш да се чувствам като у дома. Благодаря ти наистина. Нямаш представа колко много те обичам“, заяви 33-годишната певица след като изпълни 3 от топхитовете си на испански – "Ojos", "Te Dejo Madrid" and "La Tortura". Шакира, най-вече известна от хитовете си сингли "Hips Don't Lie" и "Whenever, Wherever" е една от топ-участниците в 5-дневния музикален фестивал, открит в петък с учасието на “Бон Джоуви“. Колумбийката бе предшествана на 98-метра дългата и 28 метра широката сцена от звездата от Барбадос Риана и пуерториканския реге дует Calle 13. Сред останалите участници във фестивала, един от най-големите в света, са звездата-тийнейджър Майли Сайръс и ветераните на хеви-метъла “Металика“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни, солидни и