Свързани новини

10.05.2010 14:04

Ева Найденова и Ваня Костова скарани заради баница

Видян 12819 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 3.7500
много слаба слаба добра много добра страхотна

Фамилия ТОНИКА беше на път да се разпадне преди няколко години заради непрестанните скандали между Ева Найденова и Ваня Костова. Групата, заради уважението си към своя лидер Гого, предпочете да се откаже от най-гласовитата си певица, за да има мир.


Така семейство Найденови стана водещата сила за формацията. Скоро, за да има пълна доминация, фамилията изгони и създателя на състава Стефан Диомов. Последва престрелка в медиите между “децата” и техния музикален “родител”, която не направи чест на никоя от страните. Те се опитаха да си простят едва съвсем неотдавна, след като се разбра за трагедията със страшната болест, сполетяла Гого.


Поводът за разгарянето на междузвездната война се оказва една проста баница. Фамилия Тоника гостува в Лъки, признава самата Ева. Гостолюбивите домакини на групата поднасят на певците в знак на признателност уникална баница. Приготвили са цяла тава за звездите.


В нормални условия тя би стигнала за 6 души и 1 Диомов. Само че Ваня Костова сяда преди другите на масата и докато те се настанят и си общуват с домакините си, успява да излапа цялото огромно количество.


Ева не могла да прости това поредно прегрешение на колежката й, която се чувствала прима в групата, където останалите винаги са се чувствали равни. И си поставя задачата да я изгони от състава. Това се случва. След време обаче Найденова признава пред приятели, че се чувства сякаш Ваня е направила магия на семейството й заради конфликта между русата и черната амбиция.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес може да изпитате повече свобода да изразявате своите идеи и мисли

Днес може да изпитате повече свобода да изразявате