Свързани новини

12.02.2010 13:53

Хапчетата на Default вече и на видео

Видян 2347 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След малко повече от половин година от основаването на групата, рокаджиите от Default вече могат да се похвалят с 4 записани авторски парчета зад гърба си. На път е да се появи на бял свят и техният дебютен клип към песента Take The Pills, записан в Subzero Studio. Видеото е заснето от екип от професионалисти. На клипа феновете ще видят Нино, Марто, Миро, Ачо и Пеш в естествена светлина - без грим и поза, но заснети с три камери, абсолютно реалистичен, "сниман така, че зрителят да има усещането, че е с нас в репетиционната", както споделят от бандата. Вокалът Нино сподели още, че все още не е известна датата, на която ще пуснат видеото, но ще бъдат подготвени и няколко допълнителни кадри извън репетиционната, които ще са изненада за зрителя. От Default планират още да издадат т.нар. мейкинг на клипа, в който ще включат интервюта на членовете.


Междувременно феновете могат да подкрепят своите любимци на сайт-а на Тангра Мега Рок http://www.radiotangra.com/index.php?page=voting&c_id=2&lng=bg, ако искат да ги видят на голяма сцена на 24 март тази година редом до Ер Малък, Insmouth и Odd Crew. В класацията Default участват както с хитовото Take The Pills, така и с динамичното парче Raindrops. За момента бандата е на второ място и се радва на голям интерес и подкрепа от страна на публиката.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни, солидни и