Свързани новини

19.12.2009 12:56

Защо не дойде Мехмет?

Видян 5556 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Турският актьор Къванч Татлату, изиграл ролята на Мехмет в хитовия сериал Перла, така и не дойде в България. Много фенове останаха разочаровани и засипаха интернет форумите с негативни послания.
Единствено СЛАВА успя да научи подробности защо не дойде турската тв звезда.
Наш източник ни разказа, че Къванч в момента приключвал снимките по нов хитов сериал. Заради натоварената му програма, той отменил всички ангажименти и пътувания. А причината е много прозаична – предстои му дълга почивка.
Турският Брад Пит се стяга да посрещне Нова година в петзвезден луксозен комплекс  в Бодрум. Най-веселата нощ в годината той ще прекара в компанията на своята сестра и зет си.
Дали ще има и любима жена с него, засега информация липсва.
Само преди седмица папараци снимаха красавеца в компанията на тв водеща Неше Сапмас. Тя е една от най-известните медийни личности в Турция и води авторското ток шоу Нощен полет.
Репортерите ги засичат, когато излизат от луксозен ресторант и се качват в колата на Къванч. Когато ги вижда актьорът започва да кара в насрещното, за да избегне фотографските светкавици. Неше споделя, че много се изплашила да не се случи нещо лошо. “С Татлату се срещахме още преди да стане толкова популярен. Той ми споделяше, че няма никакво доверие на хората и затова е станал особено предпазлив. Смяташе още, че жените го използват заради славата му”, разказва подробности тв водещата.
След тази случка Къванч спрял да й вдига телефона, тъй като се съмнявал, че въпросната вечер тя е извикала фоторепортерите.
Само преди месец секссимволът официално призна пред турските медии, че е приключил романса с актрисата Мелтем Джюмбул. Той се запознава с 13 години по-голямата от него актриса това лято, но според запознати ревността слага точка на връзката им. Според клюкари Мехмет в последно време е имал интимни взаимоотношения с очарователната Берен Саад, с която се запознава на снимачната площадка.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а