01/02
25.09.2009 16:17

Loop и City TV водят Kelly Rowland в България

Видян 2792 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 11 октомври (неделя) пл. “Александър Батенберг” в София отново ще се превърне в най-голямата ърбън дискотека в България. Това е датата на третия пореден концерт, който се прави от най-младата мобилна мрежа Loop и музикалната телевизия City TV.


Организаторите на станалия вече традиционен за есента в столицата безплатен концерт и тази година обещават най-горещите имена от поп и денс музиката за 2009, настроение с висок градус, безплатен достъп до шоуто и още много изненади.


Безспорно новината около третия концерт Loop Live! 2009 е потвърденото присъствие на нашумялата в момента Kelly Rowland. За първи път на българска сцена ще стъпи част от феномена на 90-те години, спечелилите награда Грами и хиляди почитатели - Destiny’s Child.
Kelly Rowland е една от основателките на супертриото, начело с Beyonce Knowles. Утвърдена вече и като соло певица с два издадени албума (Simpy Deep от 2002 г. и Ms. Kelly от 2007 г.) и дебютираща актриса (Фреди срещу Джейсън и Приятелки), Кelly връхлетя в 2009 с най-силните колаборации на годината – през февруари с Tiziano Ferro и Breathe Gentle и с David Guetta в тоталния хит на лятото – When Love Takes Over! 


Освен нея, на 11 октомври на внушителната сцена на пл. “Ал. Батенберг” ще излязат още: Красивата белгийа от гръцки произход Katerine, която покори цяла Европа със секси преработката си на Ayo Technology; изпълнителят на едно от най-енергичните рейв парчета на всички времена – Infinity - Guru Josh Project; секси румънката Inna, много популярна сред българската публика, която ще изпее на живо мега хитoвете си Hot, Love и Deja Vu; Tom Boxer - още едно от големите имена в съвременната румънска музика, той е истински мултиталант – DJ, певец, композитор, музикант, продуцент, а освен че сам пише парчетата си, Tom Boxer също така записва всички инструментали и някои вокали към тях; Eddy Wata, нигериецът, който възроди рага денс музиката с хитовете си Jam, Bomb и I Love My People, My Dream.


От българска страна, заедно със световните звезди, ще излезе и певецът, който категорично направи българската музикална 2009 своята най-силна година – Миро. В мега концерта участие ще вземат още и Illmate.


Loop Live! 2009 ще състои е на 11 октомври на пл. Ал. Батенберг, от 19ч. и е БЕЗ ВХОД. Концертът се провежда със съдействието на отдел “Култура” към Столична община.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

стрелец