Свързани новини

12.09.2009 12:11

Роби Уилямс дебютира първо по радио FM+

Видян 1768 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

94 музикални награди, осем албума и милиони фенове по света... Това е част от биографията на Роби Уилямс. Британецът идва в България с новия си сингъл “Bodies" първо по Радио FM+ и то една седмица преди всички останали!


В Петък (11.09.2009), точно в 8 сутринта, Тони и Сашо от шоуто  “Kofein!” ще излъчат песента за първи път в ефира на България. В продължение на седмица слушателите ще могат да я слушат на висока ротация по Радио FM+. Медията е партньор на "Virgin Records" в промотирането на албума "Reality Killed The Video Star". Той ще се появи на 9 ноември и у нас от "Virgin Records"/ EMI/ "Анимато Мюзик". Продуцент е Тревър Хорн и ще включва 12 нови парчета, едно от които е и “Bodies”.


Луксозната версия на проекта ще съдържа и DVD с документални кадри и зад сцената моменти. В ексклузивната версия пък, която ще бъде достъпна през iTunes, ще има и още едно ново парче - “Arizona”; а и има кадри от DVD.


Радио FM+ е първото частно радио в България. Излъчва само Най-добрата музика от 80-те години до днес, съчетана с невероятни водещи – любимци на аудиторията. Радио FM+ е единственото музикално радио, която тази година спечели две награди от Mediamixx 09 – за Най-добро музикално предаване и за Автореклама, пише slava.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

близнаци