Свързани новини

26.03.2009 18:45

Джъстин Тимбърлейк излиза в пенсия?

Видян 2403 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На някои хора като Джъстин Тимбърлейк спира много бързо да им се занимава с шоубизнес, когато натрупат милиони и придобият звезден статут. Певецът все още не е обявил официално, че излиза в пенсия преди да е навършил тридесет, но категорично заяви, че не смята да издава нова продукция в следващите две години. Последната тава на ексгаджето на Бритни е „Future Sex/Love Sounds“ от 2006 година.


Пред „Entertainment Weekly“ той сподели: „Нямам против да се занимавам с някой друг артист, да се включа в негов проект като гост или продуцент, но да работя по мой собствен материал само защото трябва да имам такъв, ми се струва тъпо. Липсата на актуален албум не ме притеснява. Даже спя изключително спокойно.“


Ако все пак реши да направи нов диск, Джъстин няма да се изяви в познатия си R&B стил. Тимбърлейк е твърдо решен да се покаже като рок звезда. Даже е наредил в плейлиста си в iTunes новите песни на The Killers, Radiohead и Black Keys.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

телец