27.09.2008 09:33

Жоро изхарчил парите за пиене и жени

Видян 6690 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Спечелилият Сървайвър 2 Георги Костадинов е изхарчил до дупка 250-те хилядарки, които взе от шоуто. “Отидоха за жени и пиене”, бяха първите думи на Жоро Хубавеца. Той все пак допълни, че си е купил и други неща, но не желае да споделя повече по въпроса. “Какво толкова ги интересува всички за какво съм си профукал парите. Мои са си, каквото съм искал, това съм направил с тях. Няма да позволя да ми правят отчет разни хора. Алкохол, мацки, забавления, това е положението”, леко сопнато продължи да ни разкрива житейската си философия плейбоят от Петрич.


Той допълни, че не се чувства известен, въпреки че където минел, го оглеждали. “Гледат ме по-скоро, защото съм готин”, смее се Жоро.


Въпреки признанията, че е профукал печалбата до дупка, си мислим, че все пак е позаделил още някой друг лев. Това си личи от следващото му изказване. “Какво правя в момента ли? Ами, безделнича. Още малко искам да си прекарвам времето без да правя нищо съществено и после ще си търся работа. Не съм решил каква. Сигурно пак ще стана инструктор, знам ли. Не ми се мисли сега за сериозни неща”, допълва Костадинов.


Плейбоят дели квартира в столичния квартал Слатина с друга риалити легенда – Филип от Островът на изкушението. Двамата са се отдали активно на ергенския живот, като не пропускат да идат на дискотека и да запишат поредната бройка.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Немската икономика

Мрачна прогноза за немската икономика

Група от водещи немски икономически ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.