Свързани новини

16.03.2009 11:25

Антония Петрова е новата "Мис България"

Видян 5555 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Антония Петрова от Перник е "Мис България 2009". Блондинката спечели сърцата на зрителите и утре вечер ще влезе в къщата на "ВИП брадър 3", за да събира пари за различни благотворителни каузи. Антония ще представя България на конкурса "Мис Свят". Короната, обсипана с 2009 кристала, на главата на победителката постави "Мис България 2007" Юлия Юревич.


С титлата на "Мис Вселена България" се окичи Елица Любенова. През август тя заминава за Бахамите, за да участва в конкурса "Мис Вселена". Девойката от Две Могили получи и специалната награда на пътническа агенция "Хорнит" и ще почива на избрана от нея дестинация. Двете подгласнички на победителката, избрани от журито, са Полина Гергушева и Руслана Канева. Полина, "Мис Туризъм Планет", ще представя България на едноименния международен конкурс през юли в Атина. Руслана Канева ще участва в "Мис Beauty of the World" в Китай през април.


Титлата "Мис България 2009" си оспорваха Антония Петрова, Надежда Ламбрева и Елица Любенова. Още преди втория кръг на конкурса - дефилето по бански костюми - те бяха финалистките, събрали най-много зрителски гласове, отбелязва rusenews.eu. Водещи на вечерта бяха актрисата Силвия Лулчева и Драго Симеонов от предаването на БНТ "Полет над нощта".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог