01/02

Свързани новини

25.09.2008 12:28

Синьо-бяло вещаят миланските стилисти

Видян 1626 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Когато текат ревютата в Милано, даже София затаява дъх, за да научи какви модни тенденции се очертават за идния сезон. Синьо – бяло лято вещаят дизайнерите, които показват колекциите си пролет – лято 2009 в италианската столица на стила.


За Етро, Феррагамо и Ферре краската на невинността е водеща. При първата от марките, бялото е избрано за женствени асиметрични рокли. При брандът, известен най-вече с обувките си, някои от тоалетите продължават модата на висящите джобове от този сезон. Макар и без своя създател, при Ферре продължават да се котират красивите богати бели ризи, каквито трябва да има задължително в гардероба си всяка дама.


Спортмакс от групата МаксМара обръща повече внимание на синьото, което е любимо и на Долче и Габана. За да предизвикат за пореден път колегите и журналистите Доменико и Стефано, които не показват ревютата си в програмата на седмицата на стила, а са извън нея, стартираха в понеделник с мъжко шоу. Принципно костюмите за джентълмени се показват през юли в Милано.


Много прибран силует с вталени сака и възтесни панталони е на мода според тандема. Най-популярната марка в България залага в мъжката си колекция също на един важен аксесоар като очилата. Изобщо, имиджът е ала младия Ив Сен Лоран.


При Прада изненадите следваха една подир друга. Всичко започна с шалоподобни рокли. Те озадъчиха силно най-запалената фенка на марката Анна Уинтур ( Дяволът носи Прада). Когато една от топмоделките яко се излюска на подиума, понеже освен роклите и лансираните за сезона сандали на висока платформа не са твърде удобни, нещата придобиха комичен оттенък. Той продължи и с други оферти на Миуча. Прада предлага на дамите да навлекат отречените вече дори от откривателя си Кавали анималистични шарки и то в златни нюанси. Измислила е и рокли от пола, сутиен и гол тумбак, свързани в единен и доста нелеп ансамбъл.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог