Свързани новини

29.10.2018 14:48

Лейди Гага иска всичко, Роди се звезда е последното й преоткриване

Видян 1617 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Лейди Гага пристигна на филмовия фестивал във Венеция с лодка, същински бастион на стария Холивуд, като една платинена Афродита, носеща се по вълните, оставяйки след себе си морската пяна.


Снимката на нейното приближаване - седнала небрежно отстрани на лъскавата моторна лодка в малка черна рокля с елегантно преплетени крака, с прическа като на звездата на 40-те Бети Грейбъл, държейки червена роза в едната ръка и раздавайки целувки с другата, веднага обиколи социланите мрежи.


Разбира се, тя не може просто така да отиде на премиерата на A Star Is Born, първият филм, в който играе водеща роля. Ходенето е за простолюдието. Плаването, от друга страна, е божествено. Това е дейност за сирени, както на митологичните, така и на тези на екрана.


 Само за няколко часа в интернет започнаха да публикуват снимки на Гага на лодката заедно с снимки на класически холивудски звезди, включително и Мерилин Монро в черен костюм за къпане. На следващия ден, Гага и Брадли Купър, нейният режисьор и другар, пристигнаха ръка за ръка на прожекцията; тя беше облечена в люлееща се бяла рокля. Намигането бе завършено.


Можехме да видим това идване. Което не е първото й впечатляващо появяване, нито ще бъде последното. Тя иска всичко: Да облече всеки едни костюм, да се докосне до всяко едно изкуство.


Прожекцията на римейка Роди се звезда с участието нейно участие предизвика възторжените отзиви на публика и критика на кинофестивала в Торонто. Реакцията на романтичната сага, която е режисьорски дебют на актьора Брадли Купър, беше забележителна и на кинофеста се зароди истинска мания около лентата. Критиците признаха, че са се просълзили, а феновете, на излизане от киносалоните, възхваляваха "славното" и "възхитително" изпълнение на Лейди Гага.


"Роди се звезда" бе определен като "неувяхващ холивудски филм, близък до съвършенството".


Отсега специалистите предвиждат, че продукцията догодина ще обере Оскар-ите в почти всички категории, включително и в тази за оригинална песен.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

водолей

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете, че сте успели