Свързани новини

26.10.2018 09:55

Скарлет Йохансон каза "Не" на саудитското финансиране за филм с нея

Видян 1733 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Престолонаследникът на Саудитска Арабия Мухамад бин Салман иска да финансира холивудски биографичен филм за американския военен фоторепортер Линзи Адарио, но парите бяха отхвърлени от Скарлет Йохансон, която ще играе роля в него.


"Скарлет Йохансон твърдо отказа". Тя каза: "Този човек продължава да воюва в Йемен. Праща жени в затвора ",заяви Адарио пред Ню Йорк Таймс. Това било още преди убийството на Кашоги.


Мухамад бин Салман е обвинен, че наредил убийството на своя критик журналиста Джамал Кашоги в консулството на Саудитска Арабия в Истанбул. След седмици на отричане, Рияд най-сетне призна, че наистина Кашоги е бил елиминиран в сградата обаче след сбиване. Вчера главният прокурор на Саудитска Арабия заяви, че убийството е било предварително планирано и заподозрените са действали умишлено.


Работата на Адарио, 44-г, която обхваща военни конфликти от Афганистан и Либия до Демократична република Конг и Хаити, заяви, че предложението за финансиране очевидно е част от PR кампанията на принца на Запад. Салман посети няколко страни миналата година, за да подпише договори за доходоносни оръжия и да се срещне с водещи западни бизнесмени и знаменитости.


Историята за биографичния филм, който се основава на книгата на фоторепортерката от 2015 г. “It’s What I Do: A Photographer's Life of Love and War”, беше за пръв път съобщена от The Intercept.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

близнаци