Свързани новини

12.10.2018 09:55

Лице на Господарите е осъдено заради имотна сделка

Видян 1594 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

      Едно от лицата на Господари на ефира репортерът Владислав Василев е бил осъден окончателно от брокерска фирма заради неплатен договор, съобщава Актуално. Става въпрос за фирма Компас Дивелъпмънт, с която Василев е имал сключен договор за посредничество за закупуване на имот (апартамент). Отношенията между Василев и компанията започват преди три години, когато е сключен договорът. Съгласно съдебното решение компанията намира имот на Василев и изповядва сделка преди две години. Репортерът обаче отказва да плати дължимата сума за посредничеството, защото брокерът не е изпълнил задълженията си, казват от компанията. Според окончателното решение на съда брокерите са прави, като те заявяват, че са предоставили цялата необходима информация по сделката, осигурили са оглед на имота, сдобили са се и с удостоверение за тежести на имота.


Съдът осъжда Василев да плати малко над 1600 евро на брокерите, както и 820 лева за съдебни разноски. Интересното в случая е, че на първа инстанция репортерът на предаването де факто печели делото, защото не е осъден да плаща. Actualno.com потърси журналиста за коментар, но той отказа да коментира случилото се с мотив, че цялата истина ще бъде показа в предаване на "Господари на ефира". Така Василев всъщност не отговори на следните въпроси: 1. Каква е точната причина да не плати на брокерската къща?


2. Дали причината да не плати е свързана с евентуални необявени тежести на имота? 3. Дали е вярно, че баща му е предизвикал запор на личните сметки на управителя на фирмата Данаил Наков, защото всъщност е платил от името на сина си и това не е декларирано по надлежен ред от брокерите?



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата