Свързани новини

26.09.2018 13:10

Нова изгони Ванко 1 заради Гардиън

Видян 1791 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     Нова телевизия взе решение да изгони скандалния рапър Ванко 1 от къщата на Вип Брадър. Цялата сцена с прилошаването на изпълнителя е била режисирана. Както е известно той напусна къщата под претекст, че му е прилошало. Оказва се, че цялото това прилошаване е абсолютна лъжа и продуцентите на предаването са взели решение да изгонят бившия затворник.


Това става след публикация на авторитетния британски вестник Гардиън, който сериозно оплюва Нова телевизия за решението си да вкара в къщата Ванко 1. Британските колеги недоумяват как може доказан търговец на жени-робини да бъде представян като известна личност и да бъде част от едно от най-популярните телевизионни предавания в света.


Иван Главчев, по-известен като Ванко 1, е осъден през 2003 г., че е използвал наркотици, за да склони към проституция 10 жени и една непълнолетна, а след това ги е пласирал като проститутки в различни страни от Европа. Той получи 12-годишна присъда, но заради скандални поправки в Наказателния кодекс лежа само 3 години зад решетките.


Срещу участието на скандалния рапър във Вип къщата се обявиха множество хора и организации. Женското сдружение Не си сама дори изпрати много остро отворено писмо до медиите във връзка с поканата за участие във Вип брадър на Ванко 1. СЕМ също бе залят от множество жалби срещу участие на скандалния рапър.


От Нова пък обещаха да ревизират подбора си на участници в подобни предавания


Заради получените оплаквания, нашата местна компания ревизира стратегията си за подбор на участници в подобни програми, тъй като криминална присъда за такива престъпления е нещо изключително сериозно и компанията не би трябвало да допуска който и да е с подобна присъда в бъдещи формати“, се казва в позицията на телевизията.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще