21.09.2018 16:09

Моделът Юлия Кулиш избира ризи за Дидо от Д2

Видян 1788 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Докато фронт-менът на рок-бандата цепи дърва във „Фермата”, съпругата му подновява есенния гардероб. Моделката присъства на откриването на луксозен магазин за мъжки ризи в столичен мол. Екип на CNN и Bloomberg Turkey отрази модното събитие. Те пристигнаха от Истанбул и часове преди откриването се насладиха на столичните забележителности. Събитието уважи самият турски посланик. Негово Превъзходителство Хасан Улусой разряза червената лента и разгледа последната колекция на бранда. Любители на мъжката мода и известни наши красавици се събраха пред магазина за мъжки ризи и аксесоари TUDORS, на партера в търговския център, за да обновят есенния си гардероб. Гостите посрещна лично собственикът на марката Яшар Айайдън, който вече 20 години успешно развива бизнеса в повече от 230 магазина магазина в 17 държави по света. Балдъзата на Андрей Арнаудов, Доротея Толева озари магазина с чар и сексапил. Красавицата със завидната си кариера в различни чуждестанни продукции наскоро спечели статуетка за най-добра поддържаща женска роля на Международния филмов фестивал в Мадрид за късометражната версия филма „Bullets of justice“.


В центъра на вниманието бяха и съпругата на Дидо от D2, моделът Юлия Кулиш, а компания ѝ правеше екзотичната чеченка Марина, участвала в миналогодишния сезон на известното реалити „Фермата”. За приповдигнатото настроение на гостите по традиция се погрижи прочутият миксолог Дарко Ангелески, президент на Македонската асоциация на барманите и собственик на 5L Speakeasy Bar. Неговите коктейли наподобяващи „невинна” кутиика с пуканки криеха сладко ядро от свежи горски плодове и водка Finlandia. Третият магазин на TUDORS в България се намира на партера на Paradise Center в София. С него брандът категорично заявява позициите си на българската модна сцена.










Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

дева

Може би ще ви се наложи да поработите допълнително

Може би ще ви се наложи да поработите допълнително. Във