Свързани новини

15.07.2018 09:07

Тръмп наруши 3 "правила" на среща с Кралицата

Видян 2185 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

По време на първото посещение на Доналд Тръмп в Обединеното кралство, като президент на Съединените щати той се срещна с кралица Елизабет II, като успя да пробие традицията (не по добрия начин, известен също, като начина на Меган Маркел), като наруши три пъти кралския протокол. Елизабет II се е срещала лично с 13 американски президенти от 1951 г. (официално не се е срещала с Линдън Джонсън), но само сега кралските "правила" бяха нарушени за минути.


Първо, Кралицата много търпеливо чакаше пристигането на президента с Мелания Тръмп. Преди Тръмп да пристигне за чай в замъка Уиндзор, Елизабет стоеше и наблюдаваше часовника си за повече от десет минути. Въпреки че не е закон, че човек трябва да бъде навреме, за да се срещне с членовете на кралското семейство, определено се смята, че не е прилично да се закъснява.


Президентът и първата дама не се поклониха, а се ръкуваха с Кралицата, което се смята за голям гаф. Тръмп също й обърна гръб и вървя пред нея покрай войниците. Нейно Величество дори му посочи къде трябва да застане, но той пренебрегна сигнала.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

везни