04.04.2018 11:04

Хайнкес постигна рекордна победа в Шампионската лига

Видян 1243 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отборът на „Байерн“ спечели с 2:1 при гостуването си на „Севиля“ в първия четвъртфинал в Шампионската лига, а победата стана 12-а поредна в турнира за треньора Юп Хайнкес, предаде БНР. Нещо с което не може да се похвали никой друг наставник.

Серията на Хайнкес стартира от сезон 2012/2013, когато „Байерн“ спечели пет поредни мача от стадия на четвъртфиналите. През октомври 2017-а година той се върна начело на отбора от Мюнхен, а след това тимът има седем поредни успеха.

"Губихме топката прекалено често и не запазвахме структурата на играта си в средата на терена. Това позволи на Севиля да създаде доста моменти. През второто полувреме вдигнахме нивото и заслужено победихме. От психологическа гледна точка беше много важно бързо да изравним резултата, макар че доста ни провървя в този момент. Но ако искаме да спечелим Шампионската лига, то ние трябва да подобрим играта си драстично“, заяви Хайнкес.

„И двете ни смени Хамес Родригес и Рафиня съживиха играта. Станахме по-гъвкави, държахме повече топката. Макар че и двете ни смени бяха принудителни. Артуро Видал получи контузия в коляното, а Хуан Бернат на глезена. „Севиля“ определено игра по-добре през първото полувреме, но и ние им позволявахме да атакуват. Определено ако някой ни беше попитал дали ще бъдем доволни на този резултат, то щяхме да се подпишем с две ръце“, допълни наставникът.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на