Свързани новини

01.04.2018 09:04

Елена Бинева: Момичетата ме накараха да забравя болката

Видян 2015 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Елена Бинева се контузи ден преди Световната купа по художествена гимнастика в София, но стисна зъби и помогна на българския ансамбъл да спечели титлата в многобоя.


Грациите ни изиграха две впечатляващи композиции и с оценки от 20.600 на пет обръча и 20.650 на топки и въжета не оставиха никакви съмнения за превъзходството си.


"Трудно ми е, но целият ансамбъл усеща моята болка. Всички преживяваме едно и също нещо. Благодарение на момичетата и на треньорките успях да забравя за болката и да изляза да играя", каза Бинева пред bTV след награждаването на ансамбъла.


"Вчера беше много страшно след случилото се с Лаура (б. ред. - Лаура Траатс получи травма на загрявката преди първото съчетание), защото вече чувствах облекчение в крака. В момента, в който я видяхме, всички много се изплашихме. Просто беше много страшно. Няма как да се предадем, защото тренираме толкова много. Такова нещо няма как да ни спре. И ние не знаем какво може да спре", добави с усмивка 18-годишната грация.


Като видиш пълна цялата зала, как всички ти пляскат... и вече не се сещаш за болката. Невероятно е колко много ни подкрепят. Понякога не можем да повярваме, че толкова много хора ни харесват. Много сме им благодарни, защото това ни помага", добави Бинева.


Днес Златните момичета ще се борят за медалите на отделните уреди.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния