06.03.2018 10:03

Започна разследване за смъртта на Астори

Видян 1071 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Главният прокурор на Удине Антонио Де Николо сподели, че започва разследване на обстоятелствата, довели до трагичната смърт на капитана на Фиорентина Давиде Астори.  31-годишният капитан на фиорентинци почина в съня си си през нощта на 3-ти срещу 4-ти март в хотела, където отбора беше отседнал преди двубоя с Удинезе.


Стартирахме криминално разследване по хипотезата за убийство по невнимание, заяви Де Николо. Засега то се води срещу неизвестни извършители. Предстой днес да бъде направена аутопсия на починалия футболист.


Наш дълг е да установим дали смъртта на Астрои е трагична фаталност или някои носи някаква отговорност за случилото се, завърши Де Николо.


В същото време стана ясно, че Фиорентина ще даде пожизнен договор на футболиста, а парите от него ще отидат за съпругата му и двегодишната им дъщеричка. 31-годишният Астори е трябвало да подпише нов договор с виолетовите в понеделник, след мача с Удинезе.


В знак на съпричастност към голямата трагедия италианската футболна федерация взе решение да отмени всички срещи в първенствата на Ботуша.  


Астори има 14 мача за националния отбор на Италия между 2011 и 2017 г. В кариерата си има 289 срещи в италианския елит за отборите на Каляри, Рома и Фиорентина. Футболистът е продукт на школата на Милан, но не изиграва нито един мач за росонерите. През настоящия сезон той изигра 25 мача и за последно беше на терена на 25 февруари. Астори е трябвало да излезе титуляр и срещу Удинезе.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали