Свързани новини

21.02.2018 15:08

Куп нарушения при избора на президент на БФС

Видян 1298 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отбори-фантоми са преизбрали Борислав Михайлов за президент на Българския футболен съюз (БФС). Това стана ясно от разследване на предаването Господари на ефира.


Делегати на провелия се на 16 февруари отчетно-изборен конгрес разказаха потресаващи практики около избора, бюлетините и начина на провеждане на гласуването.


Двама от претендентите за поста Любослав Пенев и Ивайло Дражев изненадващо не бяха допуснати в залата. И докато двамата се ядосваха отвън, вътре конгресът течеше с пълна сила. Прословутите списъци с отбори, които имат право на глас, също не бяха предоставени, както беше обещано. В тях обаче фигурират имената на отбори-фантоми като Футболен клуб Рудничар - Бела вода, Футболен клуб Миньор 1919 – Перник и Футболен клуб Кракра 1919. Според чл. 29, ал. 1 от устава на БФС, отбор, който не участва в първенствата и други дейности в продължение на 1 г. отпада като член на съюза. От предаването не са успели да установят дали отборите са участвали в първенството на област Перник. Това поставя въпроса как така техни представители за гласували на конгреса на 16 февруари. Проверка в Перник е установила, че такива футболни отбори на практика не съществуват.


Освен всичко това, в разгара на избора, журналистите са принудени да напуснат залата и да наблюдават избора на екран, който прекъсва излъчване. Делегатите пък са поканени на обяд баш преди вота. След като Боби Михайлов е преизбран, сигналът е възстановен, но никой не вижда нищо нередно в това.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв