15.02.2018 15:02

Реал показа на ПСЖ кой е кралят

Видян 1213 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Реал Мадрид отново показа кой е кралят в европейските клубни турнири.  Белият балет победи с 3:1 шампиона на Франция - Пари Сен Жармен в първи осминафинален двубой от Шампионската лига. В герой за домакините се превърна португалската суперзвезда Кристиано Роналдо, който реализира две от попаденията за мадридчани.Така Роналдо се превърна в първия футболист с повече от  100 гола за Реал в Шампионската лига. Кристиано е реализира 101 попадения с екипа на мадридския гранд. Третият гол за домакините бе дело на Марсело. За гостите от френската столица резултатът в 34-ата минута на срещата откри Адриен Рабио. В самия край на първото полувреме Кристиано изравни резултата от дузпа за Реал.  През второто полувреме 12-кратният шампион на Европа наложи своето превъзходство и стигна до нови два гола в 83-ата и 86-ата минута,  дело на Роналдо и Марсело.


Реваншът между двата тима е на 6 март в Париж. В другата осминафинална среща, играна в сряда Ливърпул прегази като гост Порто с 5:0. Така на практика мърсисайдци си гарантираха място на четвъртфиналите в най-престижната клубна надпревара.



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак

Емоционален ден

Емоционален ден. От вас зависи дали ще позволите на