Свързани новини

12.02.2018 15:51

Красен Кралев: Развиваме София Оупън догодина

Видян 1550 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев разкри, че има много амбициозна програма за развитие на тенис турнира в София.  Той сподели още, че  благодарение на фантастичното представяне на българската публика сме показали, че заслужаваме да бъдем част от календара на АТР.


Подобно мнение изказа и президентът на Българската федерация по тенис Стефан Цветков.  Той добави, че за следващото издание на турнира организаторите ще се опитат да докарат в София повече световни звезди, за да не се получава отново ситуация като тази с Григор Димитров, който се отказа от участие в последния момент, заради мистериозна "контузия".


„Нашата работа като федерация е да има турнир тук да има сериозен тенис. Всякакви други неща не трябва да пречат на пътя и се радвам, че имаме сериозни партньори, сериозен екип. Предстоят ни хубави неща”, завърши Цветков


Тазгодишното издание на турнира в София бе спечелено от   босненския квалификант Мирза Башич който победи на финала пред 10 хиляди зрители в Арена Армеец румънеца Мариус Копил след 7:6, 6:7, 6:4.


В същото време най-добрият ни тенисист Григор Димитров отстъпи с едно място в световната ранглиста и вече е пети в света. Хасковлията бе изпреварен от Александър Зверев. Димитров загуби 250 точки от актива си след като не взе участие на турнира в София. Сега Гришо изглежда се е възстановил и ще вземе участие на турнира АТР 500 в Ротердам.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

скорпион