05.12.2017 17:31

Гришо отново пропуска Спортист на годината?

Видян 1605 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вероятността Григор Димитров да пропусне отново церемонията за Спортист на годината е изключително голяма.  Както 19’ пръв писа Григор Димитров без съмнение ще спечели престижната анкета.


Бляскавото събитие, на което той ще бъде обявен за най-добър спортист у нас ще се проведе между 20 и 23 декември в София. Точно през този период хасковлията ще бъде в етап на предсезонна подготовка и все още не се знае дали ще намери време да дойде в България, за да си получи отличието.  Ако това се случи Григор за втори път няма да присъства лично на церемонията, на която ще бъде обявен за Спортист на годината у нас. Припомняме, че той е единственият победител за 70 години, който не е намерил време лично да дойде да си вземе наградата. През 2014 година баща му Димитър Господинов дойде, за да вземе наградата на Гришо, а той самият направи обръщение чрез холограма. Всичко все пак зависи от програмата, която ще бъде направена от Димитров и неговият треньор Дани Валверду. Ако той избере да се подготвя в Европа все пак има шанс да дойде в България, за да си получи наградата. На този етап обаче по-голяма изглежда вероятността хасковлията да се подготвя в Австралия. При подобен развой на събитията Григор със сигурност няма да уважи церемонията.


В такъв случай наградата ще бъде взета от неговия импресарио – Георги Стоименов или отново от баща му Димитър Господинов


В същото време стана ясно, че той трябва да получи и наградата Спортен Икар за изключително постижение за годината, която изпращаме. Церемонията за Икарите, които са традиционна част от завършека на спортната година у нас, ще бъде на 19 декември. Има голяма вероятност Григор да не успее да си вземе и тази награда лично.


Най-вероятно ще видим на живо Григор Димитров у нас чак през месец февруари 2018-та година, когато той ще участва на турнира в София.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния