04.12.2017 16:12

Григор напусна агенцията на Федерер

Видян 1287 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Григор Димитров  напусна мениджърската агенция на Роджър Федерер – Team 8. Тя се грижеше за бизнес-отношенията и рекламните отношенияна хасковлията през последните три години.


 Договорът на българския тенисист с базираната в Кливланд, щата Охайо компания изтича на 31 декември и няма да бъде подновен.


Team8 бе създадена в края на 2013 година от рекордьора по титли от Големия шлем и неговия дългогодишен агент Тони Годсик с идеята двамата да привлекат едни от най-добрите спортисти из целия свят.Първият им клиент бе Хуан Мартин дел Потро, а Димитров се присъедини от 1 януари 2014 година.


В бъдеще кариерата на шампиона от Финалите на АТР в Лондон от маркетингова гледна точка отново ще бъде управлявана от дългогодишният му мениджър Георги Стоименов, с когото тенисистът ни работи от началото на професионалната си кариера.


В същото време, две от най-големите ни надежди в тениса Адриан Андреев и Гергана Топалова получиха покани да участват на Откритото първенство по тенис на Австралия за юноши и девойки.


В неделя 16-годишният българин спечели титлата в един от престижните турнири за подрастващи - "Еди Хер" в САЩ. Ден по-рано той триумфира и в надпреварата на двойки в тандем с американеца Кинан Майо.


"Избирането на състезатели в престижния отбор (на ITF) става възможно с покриването на редица критерии от тяхна страна", заявиха от Българската федерация по тенис (БФТ).


През годините инициативата е подкрепила десетки млади тенисисти, сред които личат имената на шампионите от турнири в Голeмия шлем Густаво Куертен, Виктория Азаренка, На Ли и Йелена Остапенко.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец