12.11.2017 08:11

Тервел с нова победа на ринга

Видян 1421 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тервел Пулев записа пета поредна победа на професионалния ринг, след като повали украинеца Артьом Редко в централния двубой на галавечер в Берлин. Пулев имаше пълно превъзходство и стигна до триумфа още в третия рунд. Той започна агресивно и настъпателно още от началото. Във втория рунд българинът усили натиска си със серия добри удари. Пулев прати Редко в нокдаун и малко повече от минута преди края на третата част съдията прекрати мача.


Първоначалните планове бяха българинът да срещне бившия междинен шампион на Световната боксова асоциация (WBA) Валери Брудов. Срещата с руснака обаче пропадна и бързо беше направена промяна.


Очаква се до края на годината Пулев да има още един мач, като вероятно той ще се проведе в Чикаго, но може да бъде в началото на следващата, за да може двамата братя Пулеви да се бият на една и съща гала в американския град.


В същото време по-големият брат – Кубрат потвърди, че ще направи мач в Чикаго в началото на следващата година. Както вече писахме двубоят може да бъде за една от световните титли на WBA.


"Такъв мач ще има и се надявам да е за световна титла, всеки момент трябва да се каже, зависи от шефа на WBA Мендоза, който е уведомен, знае, бях до Колумбия, надявам се да го вземат това решение и да играем", коментира Кобрата пред Нова.


Кубрат сподели още, че възстановяването му върви нормално и той няма да се подлага на операция. Боксьорът получи мускулно разкъсване преди мача за световната титла с Антъни Джошуа, което го принуди да се откаже от двубоя.


Снимка: бТВ



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

везни