31.10.2017 15:00

Официално: Гришо ще защитава титлата си в София

Видян 1058 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще защитава своята титла на турнира от сериите АТР 250 в София. Това бе потвърдено официално от организаторите на специална пресконференция. Надпреварата ще се проведе между 5 и 11 февруари в зала Арена Армеец. Това ще бъде трето издание на турнир от веригата АТР 250 в София. Амбицията на организаторите е през 2019 година неговата категория да бъде вдигната и той да бъде от ранг – АТР 500.


Хасковлията пропусна първото издание на надпреварата в София, но през този сезон той триумфира пред родна публика. Припомняме, че  Димитров победи на финала белгиеца Давид Гофен. Това беше вторият трофей от общо три дотук за българина. Той започна с титла в Бризбейн през януари, по-късно спечели в София, а след това триумфира и на Мастърса в Синсинати през лятото.


"Здравейте, България. Искам да споделя с вас, че ще се видим отново в София и ще защитавам моята титла. Годината още не е свършила, но Ви благодаря за подкрепата", каза Димитров във видеобръщение.


В същото време стана ясен първият съперник на българина на Мастърса в Париж. Димитров ще се изправи срещу представителя на домакините – Ришар Гаске. Французинът е изключително неудобен съперник за Гришо. В седем двубоя помежду им хасковлията има едва две победи. Двубоят ще бъде днес не преди 14 часа българско време.


При добро представяне във френската столица Григор Димитров има шанс да стигне до рекордното за него пето място в световната ранглиста. Това ще  се случи след като контузените Анди Мъри и Новак Джокович ще загубят много точки заради пропускането на Мастърса в Париж. Димитров има потенциален шанс да изпревари и петия Марин Чилич, стига да се класира един кръг по-напред от него в Париж.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

водолей

Използвайте деня, за да размислите

Използвайте деня, за да размислите и да се