25.10.2017 14:53

Кубрат ще се бие в САЩ

Видян 1171 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кубрат Пулев заяви, че има голяма вероятност следващия му двубой да бъде в началото на 2018 година в САЩ.  Той планира да направи един мач в Чикаго, стига контузията, която получи преди двубоя за световната титла с Джошуа да отшуми. Най-добрият ни боксьор призна по време на пресконференцията в София, че има противоречия със своите мениджъри от Зауерланд. Той все пак изрази надежда, че комуникацията между него и германската компания ще се подобри.  Според него отношенията между мениджъри и боксьори никога не са идеални. Двете страни имат общ интерес, но и индивидуален. Именно интересът на Зауерланд е принудил Кубрат да форсира подготовката си за двубоя с Джошуа (б.р. Кобрата получи само два месеца време за подготовка за битката за световната титла). Именно това форсиране на подготовката е довело до контузията на родния боксьор.


На въпрос дали планира нова боксова гала в София, Кубрат отговори, че всичко е възможно, стига да се намери достатъчно добър противник.  Кобрата добави, че със сигурност ще се срещне с Антъни Джошуа в близко бъдеще.


Подобно мнение изрази и самият Джошуа. Той сподели, че чака с нетърпение срещата си с Кубрат. Мисля, че съси сигурност ще се бия с Пулев, заяви шампионът.


В същото време стана ясно, че в петък на ринга излизат по-малкият от братята Пулеви – Тервел. На боскова гала именно в Чикаго той ще се изправи срещу представителя на домакините Брайтън Норууд.




Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху