11.10.2017 09:30

България не успя да бие Люксембург

Видян 1340 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

По изключително срамен начин завърши участието на България в световните квалификации за Мондиала в Русия догодина. Възпитаниците на Петър Хубчев не успяха да победят тоталния аутсайдер в групата – Люксембург и завършиха наравно 1:1 при гостуването си на Великото Херцогство. Досега националите ни имаха 13 победи в 13 мача срещу този съперник.


Срещата започна по възможно най-лошия начин и родните национали отново допуснаха ранен гол, по подобие на двубоя с Франция. Оливие Тил се разписа още в третата минута на първото полувреме. През втората част нашите национали заиграха по-добре и в 67-ата минута изравниха резултата след попадение на Ивайло Чочев.


С това равенство България приключи настоящата си кампания, в която родните национали спечелиха общо 13 точки и завършиха на четвъртото място в групата.  Българите оставиха много добри впечатления в домакинските си срещи, в които записаха четири победи (включително над Холандия и Швеция) и само едно поражение, но в гостуванията си се представиха изключително разоочароващо, печелейки само една точка.


Това не бе единственият срамен резултат за българския футбол във вторник. Юношите ни до 21 години за втори пореден път завършиха наравно с Казахстан, след 1:1 в Астана. Националните ни до 17 години пък паднаха с 0:3 от Украйна във Велико Търново.  Гостите реализираха и трите си попадения,  докато бяха с човек по-малко на терена, след получен червен картон през първото полувреме. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева