05.10.2017 15:30

Сигнал: Ултраси се готвят да прекратят България-Франция

Видян 1280 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ултраси кроят план да прекратят световната квалификация България - Франция в събота на Националния стадион Васил левски. Сигнал за заплахата е постъпил в полицията и органите на реда се готвят за превенция на хулиганския акт, пише 24 часа.


Според сигнала група от крайни запалянковци на ЦСКА-София Animals е планирала да прекрати двубоя, който е в полезрението на световните медии. Крайната цел е да се нанесе сериозен удар по Българския футболен съюз - УЕФА да наложи голяма глоба на футболната ни централа, а националният отбор да бъде лишен от домакинство за следващите квалификации.  Известен е фактът,  че феновете на червения отбор са в открита война с президента на родната централа – Борислав Михайлов.


Обсъжданите варианти за осъществяване на плана са били основно два - нахлуване на терена или използване на пиротехнически средства. В търсене на максимална глоба за БФС се мислело и за издигане на плакати на расистка основа, както  и расистки скандирания към играчите на французите.


Странното е, че в същото време от обединения фенклуб Сектор Г призоваха да се напълни стадиона и тежкият двубой да се превърне в приятелска феерия от емоции и истински футболен празник.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

дева