28.09.2017 16:23

Шефът на футболните съдии бил поръчан за побой

Видян 1642 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шефът на съдийската комисия на Българския футболен съюз Петър Петров е бил поръчан на силова групировка за побой пише областният седмичник на Велико Търново - Кореспондент. В ОД на МВР във Велико Търново е получен оперативен сигнал за група от София, която трябвало да накаже бившия международен рефер. В тази връзка Петров е бил викан в полицията, за да бъде предупреден и да получи допълнителни указания за своята сигурност. Информацията бе потвърдена лично от шефа на съдиите.


"Да, така е. Не виждам смисъл да увъртам и отричам. Има такъв оперативен сигнал и бях предупреден да внимавам и да взема мерки за сигурността си. Нямам идея в момента чии интереси може да съм засегнал, но в никакъв случай не е приятно", коментира Петров.


Той има своя версия защо може е да е взет на прицел и свърза евентуалната поръчката с предстоящия изборен конгрес на БФС.


"Председателят на на съдийската комисия към БФС е знакова фигура. Може да си представите какъв отзвук би имало у нас и по света, ако се стигне до подобна кървава саморазправа. Затова и предпочитам да се даде гласност, отколкото да си мълча, че съм предупреден", каза той.


В последните седмици у нас има огромно недоволство срещу съдиите в родния футбол. Най-напористи в оплакванията си срещу реферите са от лидера в първенството – ЦСКА, но и редица други тимове възроптаха срещу отсъжданията в тяхна вреда.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп