27.08.2017 10:08

МакГрегър: Трябваше да ме оставят да падна

Видян 1269 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    ММА шампионът Конър МакГрегър заяви, че съдията е трябвало да остави мачът му срещу Флойд Мейуедър да продължи, а не да обявява американеца за победител предварително. Непобеденият боксьор добави още един триумф към колекцията си, след като реферът вдигна ръката му в 10-ия рунд на "Битката на годината".



Бил съм душен на живо по телевизията и съм обръщал развоя на събитията. Тук самата атмосфера е много по-различна. Бях уморен, но трябваше да ме остави да падна и да става какво ще. Искаше ми се да ме беше оставил, все пак предстояха последните два рунда, пък дори и да се клатих в ъгъла", каза разочарован МакГрегър след дебюта си в бокса.



"Смятам, че спечелих първите рундове, после той трябваше да промени стила си. Много по-събран е от мен, не че е толкова бърз или ударите му са толкова силни. Но има търпение, признавам му го, страхотна кариера е имал. Надявам се, че забавлявах феновете, мислех, че мачът е равностоен и спирането дойде малко по-рано, отколкото ми се щеше. Иска ми се реферът да беше оставил мача да продължи, бях малко уморен, а се чувствах добре в началото", не пести похвали към противника си ирландеца. 

Източник:бТВ

 Снимка:Getty Images



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

стрелец