02.08.2017 10:13

Реваншът между Лудогорец и Апоел Беер Шева е с цена 3 милиона евро

Видян 1247 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

      Реваншът от третия квалификационен кръг в Шампионска­та лига между Лудогорец и Апоел Беер Шева е с цена 3 милиона ев­ро. Минимум толкова ще получи тимът, който стигне до плейофната фаза на турнира. Такъв е бонусът от УЕФА на отбор, загубил последната битка преди груповата фаза. Победителят обаче ще прибере далеч по-голяма сума - става въпрос за 2 милиона евро само за успеха в тази фаза плюс още 12,7 милиона евро за влизането в групите. За да стигне до големите пари, Лудогорец трябва да навакса изоставането си от два гола.

Ако българският шампион отпадне в третия квалификационен кръг, ще прибере 420 000 евро от наградния фонд. Досега Лу­догорец вече заработи 320 хиляди за отстраняването на Жалгирис. При положение че Апоел продължи в Шампионската лига, тимът от Разград отива в плейофите, но в Лига Европа. Там орлите може да атакуват групите, където за влизане УЕФА дава 2,6 милиона евро.



Сумите в ШЛ са сериозни - победа в същинската фаза е 1,5 милиона евро, а точката носи 500 хиляди евро. Класиране на 1/16-финалите е оценено на б милиона евро. Но това е доста далеч на хоризонта. На дневен ред е мачът с Апоел. Защото при успех и елиминиране на израелците Лудогорец ще спечели сериозна сума, а и ще си гарантира участие минимум в групите на Лига Европа.
Източник: Фокус




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец