07.07.2017 09:26

Пиронкова отпадна във II кръг от петата поставена Возняцки

Видян 1227 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След три поредни отпадания още в първия кръг Цвети Пиронкова се придвижи крачка напред в тазгодишното издание на Уимбълдън, но бе спряна във втория рунд от бившата №1 и поставена под №5 в основната схема Каролине Возняцки с 3-6 4-6. Така водещата ни ракета записа пето поражение от също толкова двубоя срещу датчанката.


Пиронкова започна двубоя с убедителен гейм, но малко по-късно предаде второто си подаване от 30-0. Возняцки си подготви спечелването на първата точка с добър ретур, а после с излизане на мрежата направи 30-30. С мощни форхенди датчанката достигна до първа точка за пробив в мача, след което Цвети изкара в аут удар над глава. Българката ведната успя да върне пробива, но допусна нови два за 3-4 и 3-6, което реши сета.


Бившата №1 в света взе подаването си на старта на втората част и имаше нова точка за пробив във втория гейм, но в крайна сметка Пиронкова удържа и записа първи актив на сметката си от повече от четвърт час. С прецизен лоб на брейкбол Возняцки поведе с 3-1, но нашето момиче не се предаде и осъществи моментален рибрейк.


При изоставане от 3-4 осмият гейм започна с двойна грешка на нашето момиче и перфектен минаващ удар на датчанката за 0-30. Геймът премина през дюс, след което бившата №1 в света стигна до скрит мачбол, но Цвети оцеля. Малко по-късно обаче двубоят приключи с пробив за крайното 4-6, а Возняцки продължава в трети кръг срещу Анет Контавайт.


Източник: Tenniskafe



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

лъв