09.06.2017 11:36

Две победи за България на арената на бойните изкуства SFC'5

Видян 1877 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    В грандиозен и зрелищен спектакъл се превърна поредното издание на турнира Spartacus Fighting Championship. След като обиколи Варна, Пловдив, Петрич и Враца, бойното шоу най-накрая стъпи и в столицата, директно на площад "Батенберг" и под надслов Unbeatable Spirit. Пространството на жълтите павета стана място за атрактивни битки по правилата на MMA и К-1, като на сцената се качиха топ представители на спорта от Русия, Англия, Холандия, Сърбия, Гърция, Полша и разбира се, България. Даниел Илиев и Анита Доганова бяха българите, които записаха силни победи над опонентите си. С победата си Даниел си осигури претенденстко място за шампионския пояс на организацията, което бе потвърдено и от нейния собственик - Георги Анадолов. Нури Хабилов също участва в може би една от най-динамичните срещи на вечерта, но падна нокаутиран след оспорвана размяна на удари. Състезателите от Холандия показаха защо Mikes Gym - залата, в която се готви и Badr Hari - е на световно ниво - всички те взеха срещите си по много атрактивен начин.


Организаторите от Combat Promotions предоставиха на многохилядната публика не само качествени битки, но и много пищна и невиждана шоу програма, като началото бе дадено с най-веселото мега хоро, поведено от танцьорите на Еремия. Водещ на събитието беше Павел Владимиров, който перфектно се справи с амплоато си. Част от събитието бе и човекът анонсирал легендата Фьодор Емилияненко и изправял на крака Олимпийския стадион в Москва  – Майк Маркам. Майк за четвърти път анонсира двубоите в SFC. Combat Promotion бяха поканили и рефери, съдии, cut men и officials от UFC и Bellator. Красавицата с омайващ глас – певицата Рооози Демел в компанията на английския актьор и шоумен Джейсън Барет дирижираха обстановката в бекстейджа, където всеки един от участниците отговаряше на въпросите им.


По време на турнира всеки от бойците влезе в Клетката (при това най-голямата в Европа!), съпроводен от специална хореография, танцьори, момичета със знамена, та дори имаше и гайдари и народна певица при емблематичната поява на звездата на SFC Джон Демел.


Публиката на "Батенберг" стана свидетел на 8 сблъсъка по правилата на ММА, К1 и Супер муай-тай. Събитието бе излъчвано директно по световния канал MMA TV.


Шоуто на SFC се превърна в най-зрелищния спектакъл правен скоро на родната сцена. Затова допринесоха също така и демонстрация на школата „Багатур“, Мима Бонева, Бага-тур, Пловдивъ, а също и балет Нова, които бяха Ring girls.


Събитието на Combat Promotions и Lupus Sport се състоя с подкрепата на Столична община и кмета на София - г-жа Йорданка Фандъкова, както и на директора дирекция Сигурност г-жа Кристина Лазарова. Двете дами получиха почетни плакети от организаторите. Плакет и за фирма Боду Сод, която допълнително се грижи за сигурността на гостите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

рак