05.06.2017 13:26

България победи Русия в Казан

Видян 1229 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Българският национален отбор по волейбол записа първата си победа в тазгодишното издание на Световната лига. Надделяха над силния отбор на Русия с 3:2 (21:25, 15:25, 25:22, 27:25, 15:13). Момчетата на Пламен Константинов бяха разочаровали в първите си два мача от турнира в Казан, в които загубиха с 0:3 от Франция и 2:3 от Аржентина. Началото на мача срещу руснаците отново говореше за предстояща разочароваща загуба, след като домакините се справиха без проблеми в първите два гейма и водеха в началото на третия.  В началото на третия гейм Пламен Константинов направи множество промени в състава и в крайна сметка изведе националите до заслужен успех. Най-резултатен за победата бе Цветан Соколов с 21 точки.



 В края на тази седмица България ще бъде домакин на втория турнир от Световната лига. Във Варна родните национали ще се изправят срещу Канада, Полша и олимпийския шампион Бразилия.



  В същото време женският ни национален отбор победи очаквано тоталния аутсайдер Косово с 3:0 (25:8, 25:13, 25:10) в последната си среща от световната квалификация в София. По този начин българките завършиха на второ място в крайното класиране в групата с 4 победи, 1 загуба и 13 точки. Така България ще трябва да играят на допълнителна квалификация през август. Там съперници на българките ще бъдат тимовете Гърция, Чехия, Холандия, Белгия и Словения.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

дева