30.03.2017 15:35

Търгът за емблемата на ЦСКА бе провален

Видян 1602 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Търгът за емблемата на ЦСКА, от който хазната чакаше над 1,5 млн. лв. но НАП не прави нищо да пази интересите ни, бе провален.  Представителят на ЦСКА 1948 Никола Газдов не бе допуснат в административната сграда на стадион Българска армия от ръководството на ЦСКА-София. Основната причина наддаването за активите на дружеството да се провали бе детският щит на Армията. От ЦСКА-София са мобилизирали всички свои формации и футболистите са присъствали на стадиона. Повечето от децата са били качени по коридорите на стадиона и са били използвани за щит. За целта вчерашните им занимания са били отменени.


Именно поради тази причина полицията не е направила опит да осигури коридор на члена на управителния съвет на ЦСКА 1948 Никола Газдов, за да внесе офертата от името на клуба. Запознати твърдят, че не било проблем привържениците да бъдат разпръснати, тъй като нарушават закона, но униформените не искали да разпръснат дечицата, които не присъствали на събитието по собствена воля.


Ако се спазват законите на България, следващият търг трябва да бъде проведен до няколко дни и той трябва да е извън Българска армия.


Часове по-късно стана ясно, че синдикът на фалиралото дружество Дора Милева ще подаде оставка след вчерашните събития на Армията


"Подавам оставка. Днес депозирам молба в съда. Писна ми, не мога да работя повече под този натиск и напрежение. Това не може повече да продължава. Днес бях поставена под сериозен натиск. Хора, които действат със силови методи, искат да получат емблемата на ЦСКА. Вчера в стаята имаше хора, които нямат нищо общо с наддаването. Караха ме много пъти да отворя плика, въпреки моето нежелание", заяви Милева.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.