29.03.2017 09:53

Аржентина се срина без Меси

Видян 1053 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Аржентина допусна неочаквана загуба при гостуването си на Боливия и остана на 5-о място в световните квалификации в зона Южна Америка. Без голямата си звезда Лионел Меси, който отнесе наказание от 4 мача от ФИФА, заради невъздържаното си поведение след края на двубоя срещу Чили, гаучосите буквално не приличаха на себе си. Голямата надморска височина в Ла Пас също оказа своето влияние и боливийците постигнаха успех с 2:0, след попадения на Хуан Карлос Арсе и Марсело Морено.


Аржентина остана с 22 точки и отстъпи с две места назад в класирането след победите на Колумбия и Чили. Статистиката е показателна, че без Меси тимът има само една победа от 8 мача.


В същото време Бразилия стана официално първият отбор (освен домакина на първенството Русия) който се класира за финалите на Мондиал 2018 в Русия. Това се случи след победата на Селесао с 3:0 у дома срещу Парагвай. Бразилците имат актив от 33 точки в квалификациите в зона Южна Америка, като имат само едно поражение в 14 изиграни срещи. Те загубиха първия си мач от квалификациите от Чили, но след това записаха 10 победи и 3 равенства в следващите си 13 срещи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и