13.02.2017 16:38

Националите срещат Македония в контрола

Видян 1482 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Националите най-вероятно ще изиграят контрола с Македония след световната квалификация срещу Холандия в София през март, пише 24 часа. Датата 28 март е свободна, като съседите почти са се съгласили на мача и е въпрос на дни да се подпише договор. Македонците имат и оферта от Беларус, но по принцип не искали да пътуват далеч.


Контролата е по искане на националния селекционер Петър Хубчев, който прави всичко възможно да изгради основите на отбора, след като пое на пожар поста от Ивайло Петев, който предпочете офертата на Динамо (Загреб). Заради това се прави и двустранната игра срещу младежкия национален отбор през февруари, в която ще бъдат викани играчи само от родното първенство.


След четири кръга в световните квалификации Холандия е на второто място в групата ни със 7 точки, колкото има и Швеция. Двата тима са на 3 от лидера Франция. България е на 4-о място с 6 точки, а Беларус и Люксембург са на последните две места с 2 и 1.  


Мачът с Холандия е на 25 март от 21:45 часа на стадион Васил Левски. Хубчев иска да има повече игрови опит за отбора и заради гостуването на Беларус в Минск в началото на юни. Този мач е следващият ни от световните квалификации, като шансовете ни за класиране на финалите в Русия са  минимални.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес е възможно да сте изложени на по-високи нива на стрес


Днес е възможно да сте изложени на по-високи нива на